U woont in het buitenland en heeft ook verplichtingen en (privé)zaken in Suriname?
U kunt niet (altijd) zelf in Suriname aanwezig zijn, maar u wilt uw familie niet steeds met uw zaken belasten? Dan bieden wij u dé oplossing. Vanuit het buitenland op afstand, bepaalt u welke zaken wij u uit handen kunnen nemen. Professioneel en op een betrouwbare manier, tegen redelijke kosten voor de particulier. U hoeft niet naar een dure advocaat of een trustkantoor. 

WAT KUNNEN WIJ VOOR U REGELEN?
Denk bijvoorbeeld aan zaken rondom uw onroerend goed, verzorging van of aandacht voor ouderen, documenten verzamelen bij instanties, betalen van (periodieke) rekeningen, uw pensioenzaken, etc.   

Surinamers die in het buitenland wonen voor wie wij de zaken nu al behartigen
wonen in Europa, bijvoorbeeld in Nederland en België, in China, Curacao Aruba, Brazilië en de Verenigde Staten van Amerika. 

Op afstand kunnen wij op verschillende manier contact met u onderhouden. Of als u in Suriname bent, om langs aan de Heerenstraat 46 om te bespreken of vast te leggen hoe wij u kunnen vertegenwoordigen in Suriname. Meer weten over deze diensten? Stuur dan een email naar: uwzakeninsuriname@outlook.com. Of via het contactformulier.

In Nederland:
Voor informatie of afspraak, neem contact op via tel. of whatsapp: (+31) (0)6 412 76 339

 

_____________________________________________________________________________