VOORWAARDEN OM ZAKEN TE DOEN


De diensten  van Results4Business NV zijn maatwerk. De tarieven zijn daarop afgestemd en komen tot stand in onderlinge afstemming. Desgewenst wordt op aanvraag een offerte uitgebracht of een exacte prijs berekend. Hieronder enkele indicaties.

 

Tarieven en klanten

Het tarief is afhankelijk van de soort dienst én het type klant of de opdrachtgever.

Er zijn drie klantentypen:

  • Particuliere klanten
  • Commerciële bedrijven/opdrachtgevers
  • Overheden en NGO’s

Er zijn vier tariefsoorten: 

  • Groepsactiviteiten: training, workshop, masterclass
  • Individueel: business coaching
  • Consultancy: business consultancy, management consultancy, onderzoek, projectmanagement
  • Verzorgen van presentatie, lezing, dagvoorzitter

Business Coaching

Business Coaches van Results4Business zijn: gediplomeerde en/of gecertificeerde Business Coaches, bedrijfskundigen, zelf ondernemer of hebben ervaring in de financiële sector. Business Coaching wordt zowel aan individuele personen als via een onderneming of organisatie aangeboden in de vorm van losse coachingsgesprekken of op basis van een coachingstraject.  Er zijn coachingstrajecten van 3, 5 en 7 coachingsgesprekken. Een coachingssessie duurt standaard 1,5 uur. De kosten zijn afhankelijk van de factoren: aantal coachingssessies en de locatie waar de coaching plaatsvindt. De prijs van een traject is inclusief een kort eindverslag. Bij afname van een coachingstraject vanaf 5 sessies is een korting van 5% op het uurtarief van toepassing. Een los coachingsgesprek is 10% duurder dan een coachingsgesprek binnen een coachingstraject.

 

Groepsbijeenkomsten

Groepsbijeenkomsten zijn bijeenkomsten met een duur vanaf één dagdeel. De deelnamekosten zijn per persoon. Groepsbijeenkomsten, zoals trainingen, workshops en masterclasses, worden aangeboden voor een opdrachtgever óf worden zelf door Results4Business geagendeerd. Desgewenst kan een programma op maat worden samengesteld voor een specifieke doelgroep in de startfase van het ondernemen.
Het geagendeerde aanbod van Results4Business is doorgaans bedoeld voor bestaande/groeiende ondernemers. 

Locatie

Business Coaching of advies kan plaatsvinden bij: Results4Business, de klant/op de werkplek of op een andere locatie. De meerkosten kunnen zijn: reiskosten, consumptie en /of accommodatiekosten.

 

Intake

Een intakegesprek om één van onze diensten af te nemen duurt maximaal 45 min. en is vrij van kosten, 

 

Overige kosten 

Aan het annuleren/herroepen van gemaakte en betaalde afspraken en deelname aan (groeps)bijeenkomsten zijn kosten verbonden. De voorwaarden leest u onderaan de website bij de link ''herroepingsvoorwaarden''.
Alle tarieven zijn exclusief omzetbelasting en exclusief eventueel te maken reiskosten en overige kosten. 

 

Overige diensten

Het geven van een presentatie, een inleiding, dagvoorzitter, het leiden van een discussie of seminar. Het tarief is op aanvraag.

 

Algemene voorwaarden

Op alle diensten van Results4Business NV zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn opvraagbaar.
* Locatie op IJburg in Amsterdam-Oost.

Bank:

Hakrinbank

Dr. Sophie Redmondstraat 11-13

Paramaribo-Suriname

Tel. Hakrinbank: 477722
Onze rekeningnummers:

SRD: 209.372.679

EURO: 208.354.138
USD: 208.408.408


KKF-registatienummer: 64727