Klanttevredenheid


 ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

 

Nieuw Businessplan voor Investment Capital - Saramacca/Commewijne
Als jonge (3 jaar) groeiende innovatieve agribusiness onderneming gericht op de export markt, lukte het ons maar niet om bij de banken een herinvesteringskrediet te krijgen. Na bij vier banken langs te zijn geweest werden we door bank nummer vijf doorverwezen naar Results4Business voor het maken van een investment ready strategisch businessplan. Samen met onze accountant gingen we met de bedrijfsadviseur van Results4Business aan de slag. Met een tweetal aanpassingen van het businessplan hadden we daarna binnen 3 weken het investeringskrediet van de bank binnen. Over plantenveredeling en kassenteelt hoefden ze ons bij Results4Business niets te vertellen, maar we hebben in de korte tijd dat we met ze in zee zijn gegaan opgestoken. Van de business consultant die we na het businessplantraject inhuurden, kregen we goede adviezen hoe ons bedrijf en afzet beter af te stemmen op de regionale markt, onze bedrijfsprocessen zo in te richten dat de day-to-day productie en sales direct zichtbaar zijn in financiële rapporten, om op basis daarvan direct beslissingen te kunnen nemen of bij te sturen. 
Directie van een innovatief agribusiness bedrijf (kassenteelt) uit Saramacca en Commewijne.

Matchmaking Consultancy  Paramaribo - Jamaica

Looking for business partners to expand our exclusive jewelry line in the region, we came in contact with Results4business, which matches us with three Surinamese jewelers and two fashion stores. Business and visits were done in a quick and friendly manner. The result is that our jewelry items are now at an exclusive jeweler and in two fashion shops. And all the paperwork was done within 6 weeks. On our own this was never done this quickly.
A fashion and jewelry producer in Kingston, Jamaica

 

Management Consultancy - Paramaribo

‘Toen we toe waren om te groeien in het Caribisch gebied zochten we een consultant die ons kon helpen met het doorgronden van de CARICIOM SINGLE MARKET regels van onze branche en om onze bedrijfsvoering aan de regels aan te passen. In Suriname zijn er niet veel consultants die deze materie beheersen en het internationaal zakendoen kunnen vertalen in de bedrijfsstrategie. We zijn er nog niet, maar Results4Business heeft ons heel goed op weg geholpen. Results4Business heeft Up to Date kennis. Het was een zakelijk én prettig contact’.
Directeur van een Handelsonderneming in Paramaribo

 

Visibility study - Latijns Amerika

Inspiring, dedicated and easy going. You get more than your pay for’.
Regional Director Parmalat, Venezuela.

 

Business Consultancy - Paramaribo

‘De consultant van Results4Business hielp ons niet alleen op weg om een nieuwe strategie te ontwikkelen, maar ook hoe we die consequent  kunnen volgen. De resultaten waren al snel merkbaar. Zij heeft me daarnaast gecoacht in mijn persoonlijke ontwikkeling als manager en het omgaan met de druk om te presteren’.
Algemeen Directeur van een zorginstelling.

 

Business Coaching - Utrecht en Paramaribo

‘Ik heb een starterstraining gevolgd bij een adviesbureau in Utrecht. Wat ik in één coachingsessie aan informatie, tips en advies kreeg van de topcoach van Results4Business was meer waard dan de hele zes weken durende training van het Utrechtse adviesbureau; precies wat ik echt nodig had om doelgericht verder onderzoek te doen in Suriname’.
Een ondernemer in spe.

 

Business Consultancy - Paramaribo

'Via Results4Business kwamen we in contact met een financier om onze groeiplannen te financieren. Met een voor ons gunstige prijs werd een due diligence uitgevoerd. De financier heeft nu een participatie van 25% en we kunnen twee nieuwe vestigingen starten: één op Curaçao en één in Nickerie'. 
Eén van de partners van een ICT-bedrijf in Paramaribo.

Business Matchmaking - Amsterdam-Paramaribo-
Curaçao

'We zijn een snel groeiende Nederlandse financieel-fiscale dienstverlener en hebben een kantoor op Curaçao en in Dubai. We willen niet naar Suriname uitbreiden, maar willen onze in Suriname wonende zakelijke en particuliere klanten dichtbij huis kunnen bedienen. Bijna twee jaar zijn we op zoek geweest naar een betrouwbare  en professionele representative in Suriname. In Results4Business vonden we eindelijk de geschikte partner die ook in staat is om snel met het kantoor in Curaçao te schakelen. We kwamen vlot tot een samenwerkingsovereenkomst. Daar zijn we heel blij mee'.  
De founder van een financieel-fiscale onderneming in Amsterdam / Curaçao / Dubai.


VOORBEELD KLANTTEVREDEN OVER ONZE DIENSTEN
T
evredenheidsmeting deelnemers Masterclass 'Ondernemen in Suriname'