MASTERCLASS DOING BUSINESS IN SURINAME

 

U hebt een businessidee en al een oriëntatietraining of coaching achter de rug om een bedrijf in Suriname te starten?

 

U bent ondernemer in Nederland en hebt plannen om ook in Suriname te gaan ondernemen? Bijvoorbeeld door uw bedrijf daarheen te verplaatsen of een nieuwe onderneming op te richten? 

De Masterclass Doing Business In Suriname is dan de juiste volgende stap.

De eendaagse masterclass is bedoeld voor mensen die toe zijn aan de vervolgfase in de voorbereiding op weg naar het starten van een onderneming in Suriname; de fase waarin u marktonderzoek in Suriname gaat doen, klanten gaat werven voor uw diensten of producten, samenwerkingspartners ter plaatse gaat zoeken, de huisvesting gaat regelen, de oprichting, inschrijving en vergunningen bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken en de overheidsdiensten in gang gaat zetten en, niet onbelangrijk, de financiering van de start gaat regelen.

 

In de masterclass voeren experts met kennis van zaken van het zakendoen in Suriname u door alle facetten van het runnen van een onderneming in Suriname. Onderwerpen die tijdens deze interactieve masterclass aan bod komen zijn onder meer: de belastingen waarmee u te maken krijgt, vergunningen die u moet bemachtigen voor uw type bedrijfsactiviteiten en andere regels waar u aan moet voldoen, internationaal zakendoen vanuit Suriname, uw bankrelatie in Nederland en/of Suriname, regels van de CARICOM Single Market, kansen om zaken te doen in de regio, verzekeringen, sociale wetten en het aanstellen van personeel, boekhouding en bedrijfsvoering. En nóg belangrijker, wat u moet regelen vóór uw vertrekt, met betrekking tot uw Nederlandse vermogen, eigen woning, inkomen, belastingen en verzekeringen.

INFORMATIE
U kunt de folder met informatie over deze Masterclass via het contactformulier op deze website aanvragen.