We zijn pioneers op het gebied van adviesdiensten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen/Corporate Social Responsibility (CSR) aan multinationals in ontwikkelingslanden, op basis van het principe PPP (People Planet Profit) en met betrekking tot capaciteitsopbouw, training aan burgers en belangengroepen in ontwikkelingslanden.

De jarenlange kennis (lees hier meer hierover) zetten we graag in voor bedrijven, organisaties en burgers die een eerste of vervolgstap willen zetten met betrekking tot:

 • Het ontwikkelen van CSR-beleid (om eerste stappen te zetten of juist daarin te excelleren)
 • Duurzaam en verantwoord ondernemen; zoals een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering,  productieproces of productieketen;
 • Het beheersbaar maken van de gevolgen van het gebruik en de toepassen van  grondstoffen en natuurlijke hulpbronnen;
 • Het samenleven met  lokale gemeenschappen in operatiegebieden en met burgers als partner;
 • Het bewustmaken van het eigen personeel van verantwoord ondernemen en werken;
 • Een bijdrage leveren aan de samenleving en de wereld, middels CSR-projecten, zoals:
  CSR-capaciteitsopbouw, CSR-innovatie-/kennisoverdracht, werkstages.

Onze eigen Business Conduct is gebaseerd op de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR)groeien en winst maken is even belangrijk als het geven om mensen en de planeet.
Enkele voorbeelden hoe we invulling geven aan onze eigen CSR-policy:

 • People: we trainen mensen die voor en met onze werken voortdurend, o.a. om kwaliteit en goede output te leveren aan onze klanten. Wat onderwijs en scholing betreft, ligt ons hart al jaren bij het beroepsonderwijs en jonge mensen. Het is onze missie om gekwalificeerde stages met goede begeleiding aan te bieden aan goed gemotiveerde studenten uit het Surinaamse beroepsonderwijs.
 • Planet: We compenseren onze CO2 uitstoot, o.a. via de vliegreizen die wij wereldwijd maken.
 • Profit: We schenken een deel van onze winst aan de kunsten: aan de talentontwikkeling van kinderen en de carrières van jongeren en jonge kunstenaars, middels kunsteducatie, kunststages en kunstprojecten van de Georgetina Foundation in Afrika en Latijns Amerika.

 

CORPORATE SOCIAL RESPONSABILITY STATEMENT  caring for people - society - planet 

Download
Hier vindt u ons CSR-statement. Klik om te downloaden.
CSR-Statement-Results4Business-NV.pdf
Adobe Acrobat document 160.7 KB